Aarhus Universitets segl

Vis danske nyheder

Authors in Aarhus præsenterer efterårsprogrammet 2017

Efterårsprogrammet for Authors in Aarhus er endelig på plads! Glæd dig bl.a. til at høre kinesiske Yu Hua og norske Vigdis Hjorth på Dokk1.

[Translate to Dansk:] Photo: Ane Martine Kjær Lønneker

Yu Hua (CHN)

23. august // Dokk1, Store sal

Yu Hua er en af Kinas største nulevende forfattere og udkommer til august på Forlaget Klim med romanen "Den syvende dag". Hua vil fortælle om sit forfatterskab og sin seneste bog. Arrangementet vil foregå på kinesisk/dansk og blive oversat af Asien-korrespondent ved Dagbladet Information Laura Dombernowsky.

 

Siri Hustvedt (USA) - UDSOLGT

28. august // Aulaen, Aarhus Universitet

Siri Hustvedt er en af USA's mest succesfulde forfattere, og nu får de aarhusianske læsere endelig mulighed for at møde hende i deres egen by, hvor hun i samtale med professor Andreas Roepstorff vil diskutere, hvordan litteratur kan være en hjælp til at forstå den verden, vi lever i. Arrangementet vil foregå på engelsk.


Sir Antony Beevor (ENG)

27. september // Dokk1, Store sal

Sammen med historiker Bo Lidegaard vil militærhistoriker sir Antony Beevor fortælle om sit forfatterskab og kaste lys over diskussionen om, hvordan store, velkendte kapitler i nyere verdenshistorie kan formidles på nye, fængende måder uden at gå på kompromis med seriøsiteten og sagligheden. Arrangementet vil foregå på engelsk.

 

Vigdis Hjorth (NOR)

13. november // Dokk1, Store sal

Da Vigdis Hjorths roman "Arv og miljø" udkom i 2016, skabte den stor debat i Norge og rejste spørgsmål om, hvor tæt litteraturen kan og må gå på virkeligheden. Hør Hjorth fortælle om bogen (og om debatten). Arrangementet vil foregå på norsk/dansk.

 

Læs mere om de enkelte arrangementer, og køb billetter via www.authorsinaarhus.dk/da/arrangementer/