Aarhus University Seal

Læsekreds - Delphine de Vigan

Authors in Aarhus får d. 21. september besøg af den franske forfatterinde Delphine de Vigan. I den forbindelse inviteres alle interesserede til en læsekreds om Delphine de Vigans to bøger Alt må vige for natten og Baseret på en sand historie.

Info about event

Time

Monday 10 October 2016,  at 17:00 - 18:30

Location

Viby Bibliotek

Delphine de Vigan

Alt må vige for natten omhandler Vigans tab af hendes mor og hendes efterfølgende sorg, der bearbejdes gennem skrivningen af romanen. Det er en meget smuk, intim og indimellem ubehagelig fortælling, hvor Vigan forsøger at komme så tæt på moderen som muligt. Det er også en roman, der blander fiktion og virkelighed, et tema hun tager op igen i den efterfølgende roman Baseret på en sand historie. Denne omhandler Vigan i tiden efter Alt må vige for natten, og hvordan en mystisk fremmed ”hjælper” hende gennem skriveblokade og depression – og langsomt begynder at overtage hendes liv.

Læsekredsen vil omhandle begge romaner, men hvis man kun har læst den ene (eller dele af dem), så er man stadig meget velkommen til at komme og være med. Det vil foregå på dansk og er arrangeret i forbindelse med Authors in Aarhus’ event med Vigan d. 21. september

Arrangementet vil foregå med vejledning fra litteraturhistoriestuderende og frivillig ved Authors in Aarhus Kirstine Sø Dieckmann.

Du kan tilmelde dig den gratis læsekreds her.